搜索
总共850条微博

动态微博

就想听歌:Savage Garden 『I Knew I Loved You』(图)

楼主

I Knew I Loved You
  Maybe it's intuition
  But some things you just don't question
  Like in your eyes
  I see my future in an instant
  And there it goes
  I think I've found my best friend
  I know that it might sound more than a little crazy
  But I believe
  I knew I loved you before I met you
  I think I dreamed you into life
  I knew I loved you before I met you
  I have been waiting all my life
  There's just no rhyme or reason
  Only this sense of completion
  And in your eyes
  I see the missing pieces
  I'm searching for
  I think I've found my way home
  I know that it might sound more than a little crazy
  But I believe
  I think I dreamed you into life
  I have been waiting all my life
  A thousand angels dance around you
  I am complete now that I've found you
  ==========================================================
  I Knew I Loved You(中文歌词)
  也许只是直觉,但是你从来不对此怀疑
  比如在你的眼中,我能看见立即看见自己的未来.
  就这样吧,我想我找到了人生最好的伴侣
  我知道这听起来有点疯狂,但是我相信...
  我相信早在我们相遇以前,上天已经注定让我爱上你了
  我想你的身影早已入我的梦中
  我已用了一生的时光等待这美丽的邂逅
  没有任何诗句或理由
  只有感觉如此完整
  在你的眼中,我找到我曾经不停寻找的那些丢失已久的部分
  我想我找到了通向心灵家园的路线

我知道这听起来有点疯狂,但是我相信...
  我想你的身影早已入我的梦中
  我已用了一生的时光等待这美丽的邂逅

千万个天使在你的身边跳舞
  遇见你的那一刻我就知道你是我注定的另一半

Savage Garden┊I Knew I Loved You

沙发

回复:就想听歌:Savage Garden 『I Knew I Loved You』(图)

茶大侠好!欣赏啦。

俺年青的时候,演唱水平就比他差了那么一点点、一点点,结果俺被逼转行啦。

祝周末愉快。

-------------------------  www.ddhw.com  ------------------------- 

板凳

转行开火车呀?????哈哈哈

转行开火车呀?????哈哈哈

地板

回复:转行开火车呀?????哈哈哈

哈哈哈,现在没开咯,转行当了铁道队击游,游~~~长!专管开火车滴。

1万

19万

我喜欢这个歌 [>:D<]

我喜欢这个歌

24小时热帖
    一周热门
      原创摄影
        美食美文