搜索
总共850条微博

动态微博

★ Lala Fabian - Adagio (MV)★

2万

36万

#

Lala Fabian - Adagio

I don't know where to find you
I don't know how to reach you
I hear your voice in the wind
I feel you under my skin
Whithin my heart and my soul
I'll wait for you
Adagio

All of these nights without you
All of my dreams surround you
I see and I touch your face
I fall into your embrace
When the time is right, I know
You'll be in my arms
Adagio

I close my eyes and I find a way
No need for me to pray
I've walked so far
I've fought so hard
Nothing more to explain
I know all that remains
Is a piano that plays

If you know where to find me
If you know how to reach me
Before this light fades away
Before I run out of my faith
Be the only man to say
That you'll hear my heart
That you'll give your life
Forever you'll stay

Don't let this light fade away
No No No No No
Don't let me run out of faith
Be the only man to say
That you believe, make me believe
You won't let go

回复:★ Lala Fabian - Adagio (MV)★

中文歌词

我不知道在何处能找到你
我不知道如何才能接触你
我在风中听见你的声音
我深感你在我的肌肤内
在我的灵魂中, 我等待着你
安达吉欧

在这些没有你的夜晚
我所有的梦萦绕着你
我看见和触摸你的脸
我投入你的怀抱
我知道时间一到
你会在我的怀中

我紧闭双眼,找到了办法
我不再需要祈祷
我已走得那么遥远
我是在如此地挣扎
不再需要任何解释
我知道唯一留下的
是弹奏着乐曲的钢琴

如果你知道在何处能找到我 
如果你知道如何才能接触我
请在星光消褪前
在我失去信心前 
成为我唯一的人,说
你听见了我的心跳
你能为我献出生命
永远,只要你还在 

请别让星光消褪
别让我失去信心
请成为我唯一的人,说
你相信并使我相信
你不会离开我
安达吉欧

2万

36万

无痕好 [>:D<]

无痕好

2万

36万

好久不见 好朋友一切都好吗 [>:D<]

好久不见 好朋友一切都好吗

2万

36万

GG找了这么多 谢谢[>:D<][>:D<]

GG找了这么多 谢谢

1万

很好听的歌![:-Q]

很好听的歌!

Sarah Brightman的[:-M](图)

地板

四个春哥的ADAGIO柔板,清澈明亮+磁性浑厚[:-Q](图)

板凳

人性的柔板,哪种语言都好听[:-Q](图)

土耳其Meyra:Adagio Elveda(离别的柔板)

点此下载....

18万

沙发

回复:★ Lala Fabian - Adagio ★[:-Q]

回复:★ Lala Fabian - Adagio ★

24小时热帖
    一周热门
      原创摄影
        美食美文